Victorie după o revenire spectaculoasă la handbal masculin

Echipa de handbal masculin Universitatea Cluj a învins joi, în Sala Sporturilor „Horia Demian” pe Minaur Baia Mare DivA, cu 40-36 (19-22), în primul meci al etapei a 9-a a Diviziei A Seria D.

A fost o întâlnire care, la un moment dat, a fost aproape de a se transforma într-un coșmar pentru ”U” care după un început bun de partidă s-a lăsat surprinsă de atacurile percutante ale băimărenilor care au preluat inițiativa și au condus o bună parte a jocului, uneori chiar și cu 5 goluri diferență.

Din fericire, în partea a doua a reprizei secunde, băieții noștri și-au adus aminte că sunt lideri în clasament și cu o apărare agresivă și contraatacuri tăioase au redus rapid diferența ba chiar au trecut la conducere încheind confruntarea cu o diferență de 4 goluri pe tabela de marcaj.

Antrenorul Ionuț Ramba a declarat pentru u-cluj.ro la finalul întâlnirii: „A fost un meci foarte dificil pentru noi, știam că Minaur Baia Mare are jucători tineri buni care evoluează și în prima ligă și vor veni motivați să joace bine și să demonstreze. A fost un meci frumos, cu multe goluri, s-a alergat mult, dar s-a și ratat mult, mai ales din partea noastră. Felicit echipa Minaur pentru prestația de astăzi iar în ceea ce ne privește, din păcate am avut câteva accidentari și a trebuit să jucăm în mai puțini oameni ceea ce ne-a creat ceva dificultăți dar mă bucur că la final am reușit sa câștigam și să revenim de la – 5 goluri. Ceea ce mă bucură și mai tare este că am reușit sa revenim repede și apoi să conducem la 4 goluri în mai puțin de 15 minute, acest fapt dovedind că echipa noastră are un potențial încă și mai mare.”

Pentru ”U” golurile au fost marcate de: Alexandru Coman 10, Mark Adoreanu 8, Ionuț Ramba și Cătălin Ghivil câte 6, Bogdan Paul 4, David Kereki 3 și Tudor Drăgoi 1 gol.

De notat că ”U” a fost încurajată pe tot parcursul partidei de un numeros grup de copii de la Liceul Teoretic Elf din Cluj care au scandat și au cântat susținându-și favoriții iar jucătorii i-au răsplătit la finalul jocului cu saluturi prietenești și numeroase poze care să imortalizeze momentul de care tinerii fani își vor aduce cu siguranță aminte.

În etapa viitoare, a 10-a, ”U” va juca duminică 20 noiembrie, în deplasare la penultima clasată, CSM Odorheiu-Secuiesc DivA.

  • handbal-masculin-minaur-diva-2022-2
  • handbal-masculin-minaur-diva-2022-3
  • handbal-masculin-minaur-diva-2022-4

Comments

comments