Duel cu Rapid în etapa a 6-a la volei masculin

Echipa de volei masculin Universitatea Cluj întâlnește vineri, de la ora 18, în Sala Sporturilor „Horia Demian” pe Rapid București în cadrul etapei a 6-a a Diviziei A1.

Înaintea acestei întâlniri, care se anunță deosebit de interesantă, oaspeții ocupă poziția a 6-a cu 9 puncte, având la activ 3 meciuri câștigate și unul pierdut. Antrenorul Milan Bratic a declarat pentru u-cluj.ro despre această partidă:

„Rapid este o echipă foarte puternică și care se bate pentru supremație în campionat. S-ar putea ca jocul lor să nu fie încă omogenizat pentru că au mulți jucători noi dar individual sunt o echipă foarte bună: 9 jucători străini, căpitanul echipei naționale și unii dintre cei mai buni voleibaliști tineri. Noi nu vom putea alinia cea mai bună formație din cauza accidentărilor așa încât jucătorii care au evoluat mai puțin ar putea avea acum ocazia să se remarce. Mă aștept la un bun spirit de echipă și cine știe, poate miracolul se va produce.”

Partida dintre ”U” Cluj și Rapid București va începe vineri la ora 18 iar suporterii care nu pot ajunge la Sala Sporturilor „Horia Demian” o pot urmări pe canalul nostru de Youtube „UCluj TV”.

Comments

comments