Victorie cu Rapidul pentru handbaliste

 Sursă foto: Mădălina Donose

Sursă foto: Mădălina Donose

La finalul săptămânii trecute, handbalistele Clubului Sportiv Universitatea Cluj au disputat etapa 11 din Liga Florilor în Sala Sporturilor „Horia Demian” cu CS Rapid București. Jocul a fost câștigat de către echipa universitară la două goluri diferență, 23-21 (15-8), obținând astfel primele puncte în clasament.

„Prima repriză a fost extraordinară, s-a văzut dăruirea fetelor şi au fost puţine greşeli. Am pregătit meciul foarte bine, au făcut ceea ce trebuia făcut şi a ieşit o primă repriză foarte bună. În a doua repriză a intrat uşor panica în noi. Problema noastră cea mai mare este că avem frică de victorie. Noi nu am obţinut până acum nicio victorie. Jucăm în centru cu o jucătoare de 16 ani, inter dreapta o sportivă de 19 ani. Este normal şi inerent ca ele să aibă emoţii, dar aceste meciuri le vor întări şi, cu siguranţă, în viitor, unele dintre ele vor fi jucătoare care vor avea un cuvânt de spus în Liga Naţională. Sunt foarte mulţumit de fete şi vreau să felicit întreaga echipă. Am fost egalaţi şi azi, dar nu am mai cedat şi am mers până la final. Ştiu ce se întâmplă la antrenamente, ştiu ce jucătoare am şi e nevoie de răbdare şi încredere. După ce vom lega nişte victorii o să vedeţi că este altă echipă. Ne ajută foarte mult victoria de azi. Dacă pierdeam, nu ştiu cine şi cum mai putea să le motiveze pe fete. Noi am jucat cu o tensiune foarte mare. Chiar dacă nu am transmis-o jucătoarelor nici noi, staff-ul, nici conducerea, ele, în sufletul lor, s-au gândit ce se va întâmpla dacă vor pierde acest meci”, a spus la finalul meciului Alin Bondar, antrenorul CS „U” Cluj.

Pentru echipa noastră au marcat (goluri/aruncări)(de la 7 m): Rebeca Necula 5/6 (4), Macarena Gandulfo 5/7, Florina Chintoan 4/4, Larissa Araujo 3/6 (2), Patricia Moraru 2/2, Cristina Boian 2/3, Diana Lazăr 2/5. Handbalistele clujence se află pe locul 13 cu 3 puncte, iar jucătoarele Rapidului au coborât pe locul 14 cu același număr de puncte.

Aceasta a fost ultima etapă din Liga Florilor din anul 2019 deoarece urmează pauză competițională până în 7 ianuarie 2020.

Comments

comments