Victorie confortabilă în play-off-ul Ligii Naționale de baschet feminin

Universitatea Cluj a obținut o victorie confortabilă în primul meci din seria pe care o dispută cu CSM Târgu Mureș în cadrul play-off-ului pentru locurile 5-8 al Ligii Naționale de baschet feminin.

Fetele pregătite de Ioannis Koukos și Vlad Bota au fost net superioare adversarelor și s-au impus clar cu 75-44 (26-9, 18-12, 21-8, 10-15) în meciul disputat vineri în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Punctele pentru ”U” au fost reușite de: Elisabeth Pavel 18, Alexis Pana 16, Veronika Liubinets 12, Kincso Kelemen 7, Alexandra Uiuiu și Renata Kovacs câte 6, Delora Pricop 4, Mercedes Erika Horvath și Miruna Alexia Rus câte 2 și respectiv Maria Farago și Laura Bota câte 1 punct. A mai jucat Ioana David iar la superlative se mai înscriu Elisabeth Pavel cu 11 recuperări și Veronika Liubinets cu 5 pase decisive.

La finalul partidei antrenorul Ioannis Koukos a declarat pentru u-cluj.ro: „După ceva vreme am reușit în sfârșit un joc excelent în care nivelul de agresivitate și de energie a fost optim de la început până la sfârșit. Sunt fericit și mulțumit de prestația fetelor astăzi iar acum ne concentrăm pe următoarea confruntare pe care trebuie să o câștigăm și să ne calificăm în faza superioară.”

Jocul următor al seriei dintre ”U” Cluj-Napoca și CSM Târgu Mureș, care se dispută după sistemul cel mai bun din trei meciuri, este programat vineri 5 aprilie în Sala Sporturilor din Târgu Mureș

Comments

comments