Punct final pentru ”U” în prima fază a play-out-ului la volei masculin

Prima fază a play-out-ului Diviziei A1 la volei masculin s-a încheiat pentru ”U” sâmbătă seara, în Sala Sporturilor „Horia Demian” unde Știința Explorări Baia Mare s-a impus cu 3-0 (25-20, 25-15, 25-20) în cel de al treilea meci al seriei după ce maramureșenii câștigaseră și primele două jocuri disputate pe teren propriu.

La finalul partidei, managerul Bogdan Ungureanu a declarat pentru u-cluj.ro: „În aceste ultime trei meciuri am luptat de la egal la egal cu o echipă care nu a fost neapărat mai bună dar cu siguranță a fost mult mai completă și a dispus de un buget net superior pentru aceasta. Presați de factorul financiar am stabilit la începutul sezonului o strategie care să compenseze deficitul de buget însă ceea ce am gândit atunci a fost ignorat și abandonat de vechea conducere tehnică în favoarea unor interese individuale, diferite de cele ale echipei. Personal îmi asum greșeala de a nu fi luat măsurile necesare mai devreme dar motive întemeiate m-au determinat să nu o fac. Sunt mândru de băieți precum Claudiu Iov, Mihai Popovici, Cătălin Neag sau Alexandru Onofrei care au luptat, au crezut și de multe ori s-au autodepășit. Pe de altă parte sunt profund dezamăgit de prestația unora dintre colegii lor care au dovedit lipsă de implicare și de devotament față de echipă și de culorile clubului și sunt convins că, cu o atitudine diferită a acestora din urmă am fi reușit în partea a doua a sezonului să recuperăm punctele aruncate pe geam la început și să ne aflăm într-o poziție favorabilă la debutul play-out-ului. Mulțumiri lui Vlad Negrean care și-a asumat un rol pe care a dovedit că îl stăpânește foarte bine iar pentru asta merită toată prețuirea noastră și alături de el lui Alexandru Voinea care mai are încă multe resurse pe care trebuie să le valorifice. Atât deocamdată despre acest sezon, nu sunt omul lamentărilor, așa că vom trece din nou la treabă pentru că trebuie să dovedim că putem mai mult, pentru club, pentru culori și pentru toți cei care sunt alături de noi și cărora le mulțumim din nou.”

Pentru ”U” urmează meciurile pentru locurile 11 și 12 în care va întâlni din nou pe CSU Universitatea de Vest Timișoara într-o serie care va fi decisă după sistemul cel mai bun din 3 meciuri, prima confruntare urmând a avea loc pe terenul bănățenilor.

Comments

comments