Victorie anticipată și meritată

Universitatea Cluj a întâlnit, sâmbătă, în Sala Sporturilor „Horia Demian” pe CSU UV Timișoara în cadrul etapeia 5-a a play-out-ului pentru locurile 9-12 la volei masculin, meci în care ”U” a obținut o victorie anticipată dar pe deplin meritată.

A fost 3-0 pentru ”U”, pe seturi 25-21, 25-19, 25-19 într-o partidă care a stat puține minute sub semnul echilibrului, elevii lui Vicențiu Dumitrescu și Romeo Lotei aflându-se în cea mai mare parte a timpului de joc la timona acestuia.

Bogdan Ungureanu, managerul echipei a privit cu un interes deosebit desfășurarea acestui meci așa cum a declarat pentru u-cluj.ro:

„Înainte de aceste ultime două meciuri din campionat stabilisem împreună cu conducerea tehnică să vedem exact plusurile și minusurile fiecărui membru al lotului urmând ca apoi să tragem concluziile cu privire la componența acestuia pentru sezonul următor. În meciul cu CSU UV Timișoara au fost rulați o parte din componenții echipei, ne-am cristalizat câteva idei dar mai avem nevoie să ne edificăm asupra a încă doi sau trei jucători ceea ce vom face în partida următoare cu Unirea Dej. Vom putea astfel să ne stabilim strategia de achiziții pentru această vară în așa fel încât din toamnă să pornim la drum cu tot ce avem nevoie pentru a obține rezultate net superioare celor din acest sezon.”

Punctele pentru ”U” au fost realizate de: Vlad Negrean 15, Mihai Popovici 13, Andrei Varga și Mădălin Dăineanu câte 12, Claudiu Iov 7 și respectiv Ștefan Verciuc și Tudor Mocan câte 1 punct.

În etapa următoare, ”U” va întâlni în Sala Sporturilor „Horia Demian” miercuri, 20 aprilie pe Unirea Dej.

Comments

comments