Ultima serie din play-off-ul de baschet feminin

Universitatea Cluj va întâlni mâine, 19 aprilie, de la ora 18, în deplasare, pe ACS KSE Târgu Secuiesc în primul meci din ultima serie a play-off-ului Ligii Naționale de baschet feminin, în urma căreia se vor stabili ocupantele locurilor 7 și 8.

În meciurile directe din sezonul regular, covăsnencele au câștigat ambele partide iar în play-off, acestea au fost eliminate pe rând de CSM Satu Mare și respectiv Sirius Mureșul Târgu Mureș.

Seria dintre ”U” și ACS KSE Târgu Secuiesc se va disputa după sistemul cel mai bun din 3 meciuri cu două partide în deplasare pentru fetele noastre.

În legătură cu această ultimă serie din sezon, antrenorul Ioannis Koukos a declarat pentru u-cluj.ro:

„Ne aflăm la un capăt de drum într-un sezon lung, în care am înregistrat cel mai important succes al secției de baschet feminin de la ”U” Cluj în ultimii ani: am intrat în play-off deși nici unul dintre adversari nu ne dădeau șanse la această clasare. În plus fetele și băieții din echipele U20 au cucerit fiecare medalia de bronz, fetele de la U19 vor juca în 22 și 23 aprilie în „final four” la Brașov, băieții au avut, la rândul lor, un sezon foarte bun în Liga I așa încât putem fi mulțumiți și chiar mândri de aceste performanțe. Toți colegii mei, antrenorii și ceilalți membrii ai echipelor tehnice, au lucrat foarte bine de-a lungul sezonului și au dat 100% pentru aceste rezultate. Acum, în această ultimă serie de meciuri, vom încerca să încheiem sezonul cât de bine putem, să luptăm pentru ”U” dar și să ne bucurăm de baschet.”

Întâlnirea dintre ACS KSE Târgu Secuiesc și ”U” Cluj-Napoca va începe mâine la ora 18 și va putea fi urmărită pe canalul de Youtube „FRB TV”.

 

 

 

 

Comments

comments