Vicecampioana a învins în deschiderea Ligii Naționale de rugby masculin

 Foto: rugbyromania facebook

Foto: rugbyromania facebook

Vineri s-a jucat primul meci din noua ediție a Ligii Naționale de rugby masculin în care ”U” Elbi Cluj-Napoca a întâlnit în deplasare, vicecampioana în exercițiu, Steaua București.

„Militarii” s-au dovedit mai puternici în acest început de campionat și s-au impus cu 63-6 într-o partidă în care au reușit 9 încercări, toate transformate în timp elevii lui Cristian Săuan au marcat prin două lovituri de pedeapsă transformate de Ovidiu Melniciuc.

La întoarcerea acasă, antrenorul Cristian Săuan a declarat pentru u-cluj.ro: „Așa cum am spus, eram pregătiți pentru o partidă foarte grea și rezultatul nu reprezintă o surpriză. Am anticipat că vom avea o misiune foarte grea în acest meci, cum de altfel vor fi și următoarele de acum înainte și este important să conștientizăm cu toții acest lucru. Foarte multe de spus legat de detaliile tehnice nu cred că sunt, am văzut exact unde suntem și asta nu trebuie deloc să ne dezamăgească. Singurul lucru frustrant este că nu am reușit sa marcăm nici o încercare. Dar toate sunt acum de domeniu trecutului și urmează să vedem cum va fi la următoarele etape. Trebuie să ne pregătim mult mai bine decât am făcut-o până acum, am văzut unde este nivelul în astfel de partide și nu este de loc opțional: trebuie să ne ridicăm nivelul cât mai sus posibil, așa cum putem și cu ce avem astăzi. Să încercăm să ne apropiem cât mai mult de nivelul echipelor fruntașe și cu siguranță, în timp, lucrurile se vor schimba si vor apărea și rezultatele. Trebuie doar să muncim și să credem că acest lucru este posibil.”

În etapa următoare ”U” Elbi va primi, sâmbătă de la ora 11, pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, vizita celeilalte echipe bucureștene, Dinamo.

Comments

comments