La sfârșit de săptămână: rugby, cuplaj baschetbalistic și handbal masculin

Sala Sporturilor „Horia Demian” va fi duminică, gazda unui cuplaj baschetbalistic masculin și feminin pe care echipele ”U” Cluj le vor disputa în Liga I și respectiv Liga Națională.

De la ora 11, echipa de baschet masculin primește vizita formației CSM Corona Brașov într-un meci din etapa a 23-a a Ligii I. La rândul lor, fetele dispută de la ora 14, primul meci al seriei din play-off-ul Ligii Naționale cu Hoya ACS KSE Târgu Secuiesc. Partidele de baschet, masculin și feminin, vor putea fi urmărite și pe canalul de Youtube „FRB TV”.

Tot duminică, dar în deplasare la Târgu Jiu, echipa de handbal masculin ”U” Cluj joacă de la ora 13, cu formația locală CSU „Constantin Brâncuși”, în cadrul etapei a 10-a a play-off-ului de promovare din Divizia A.

Deloc de neglijat pentru iubitorii sportului cu balonul oval este meciul care, cronologic, deschide seria partidelor echipelor noastre la acest sfârșit de săptămână: meciul de rugby masculin Steaua – ”U” Elbi se joacă vineri de la ora 19,45, pe Stadionul Ghencea și în direct la televiziune pe canalul Prima Sport 3

Comments

comments