Un sezon aproape perfect pentru ”U” la handbal masculin

Universitatea Cluj a încheiat Play-off-ul pentru promovare din Divizia A de handbal masculin cu o victorie, duminică seara, la Sighișoara, în meciul derby al seriei, care a adus față în față primele două clasate la finalul competiției.

Succesul cu 32-30 în fața celeilalte echipe care a obținut promovarea în Liga Zimbrilor a însemnat și parcursul fără înfrângere în play-off, ”U” reușind 13 victorii și un rezultat de egalitate.

La finalul acestui adevărat tur de forță, antrenorul Ionuț Ramba a declarat pentru u-cluj.ro: „Suntem foarte bucuroși că am reușit să câștigăm acest play-off fără înfrângere, acesta fiind unul dintre obiectivele noastre. Am reușit să terminăm victorioși și sănătoși campionatul pe terenul contracandidatei noastre printr-un meci frumos în fața a peste 1000 de spectatori. A fost un sezon greu, în care s-a muncit foarte mult, evoluția văzându-se la fiecare meci și concretizându-se la final cu câștigarea Diviziei A. Tot ceea ce am realizat nu ar fi fost posibil fără susținerea clubului, a conducerii și a sponsorilor. Fiecare om din staff și echipă a fost important. Acum așteptăm cu nerăbdare primul meci din Liga Zimbrilor și cât mai multă lume la sală să ne bucuram împreună de handbal. Haide U!”

Comments

comments