Un punct din confruntarea cu Unirea Dej

 Sursă foto: Marius Jucan

Sursă foto: Marius Jucan

Echipa de volei masculin a CS ”U” Cluj a jucat sâmbătă, 31 martie, pe teren propriu cu Unirea Dej. Partida a contat pentru etapa a VI-a a Fazei II, locurile 7-12, din Divizia A1 și a fost câștigată de oaspeți cu 3-2 (21-25, 25-18, 23-25, 25-22, 15-11).

Clujenii și-au adjudecat primul set, 25-21, dar dejenii l-au câștigat pe al doilea, 25-18, egalitatea la general persistând, 1-1. „Studenții” au trecut în avantaj la finalul setului trei, 25-23, dar Unirea Dej a obținut victoria setului patru, 25-22, meciul ajungând în decisiv. Oaspeții au gestionat mai bine finalul de joc și s-au impus în decisiv cu 15-11, scorul final al partidei fiind 3-2.

„Meciul de sâmbătă a fost un meci spectaculos cu răsturnări de situație de ambele părți, dar nu am tratat setul patru cum trebuia, motiv pentru care am fost taxați și am pierdut două puncte. Cred că orice amator de volei care a urmărit cât de cât meciurile Diviziei Naționale poate să confirme faptul că nu este nicio diferență de valoare între primele patru echipe din play-out, poate doar cu un mic avantaj din partea echipei Dinamo. Diferența a făcut-o în acest campionat doar pregătirea. Vom lua foarte în serios toate meciurile până la finalul campionatului ca să ne mărim punctajul. Le dorim tuturor Sărbători Pascale pline de lumină, armonie și liniște în suflet! Paște Fericit!”, a declarat Bogdan Ungureanu, managerul echipei „alb-negre”.

În urma acestei etape, Universitatea Cluj ocupă locul 10 cu 24 de puncte, iar Unirea Dej se află pe poziția șapte cu 48 de puncte. Divizia A1 intră în vacanță de Paște, iar următorul joc este programat pe 14 aprilie.

Comments

comments