Un pas important spre play-off la handbal masculin

După insuccesul de joi cu CSM Sighișoara, echipa de handbal masculin Universitatea Cluj a reușit duminică un important rezultat de egalitate în deplasare, cu CSM Făgăraș în cadrul etapei a 12-a a Diviziei A Seria D.

În final a fost 31-31 (16-16) rezultat cu care ”U” ia o opțiune serioasă la ocuparea unuia dintre primele două locuri care asigură prezența în play-off-ul pentru promovare în Liga Națională.

„Ne bucurăm că am reușit să scoatem un punct și să rămânem între primele două echipe în clasament. Această grupă este cea mai tare și cea mai disputată. Mă bucur pentru băieți că au avut mult curaj și încredere. Au luptat extraordinar, este munca lor și sunt mândru de ei. Acesta este spiritul ”U”. Din lupta aceasta în 3, cu CSM Sighișoara și CSM Făgăraș echipa noastră este formata 90% din elevi și studenți. S-a jucat bine și frumos și aș îndrăzni chiar să spun că am fost mult mai buni astăzi și chiar cei mai buni din aceasta grupă. Cu toate acestea suntem conștienți că mai avem mult de muncit, dar eu cred că dacă avem răbdare, vom putea realiza lucruri frumoase. Haide ”U”!” – a spus la finalul partidei, antrenorul Ionuț Ramba.

Golurile formației noastre au fost marcate de: Ionuț Ramba 14, David Kereki 5, Bogdan Paul 4, Cătălin Ghivil și Raul Ostace câte 3, respectiv Tudor Drăgoi și Mark Adoreanu câte 1 gol. Au mai jucat Alexandru Pop, Alexandru Coman, Cristian Coroian iar poarta a fost apărată de Răzvan Szopka.

Înaintea ultimelor două etape, în clasament ”U” se află pe poziția a doua cu 28 de puncte, devansată de CSM Sighișoara cu 30 și la 3 puncte de ocupanta locului 3, CSM Făgăraș.

În runda a  13-a, ”U” va întâlni joi, 8 decembrie, în Sala Sporturilor „Horia Demian, echipa Centrului Național de Excelență Sighișoara urmând ca în ultima etapă, în 11 decembrie, să joace în deplasare cu Sporting Ghimbav, cele două viitoare adversare fiind ultimele în clasamentul seriei.

  • handbal-masculin-fagaras-2022-2
  • handbal-masculin-fagaras-2022-3

Comments

comments