Ultimul sfert a decis câștigătoarea în meciul de la Târgu Secuiesc

Meciul de baschet feminin disputat sâmbătă, în deplasare, de Universitatea Cluj cu Hoya ACS KSE Târgu Secuiesc a fost încărcat de dramatism iar învingătoarea a fost decisă în ultimul pătrar al întâlnirii.

Partida contând pentru etapa a 4-a a Ligii Naționale de baschet feminin s-a încheiat cu scorul de 64-60 în favoarea covăsnencelor.

Balanța s-a înclinat în final în favoarea gazdelor deși elevele lui Ioannis Koukos au câștigat primul sfert cu 18-13, l-au terminat pe al doilea la egalitate, 19-19 și l-au pierdut la un punct pe cel de al treilea, 14-13. În ultimul act s-a intrat cu scorul de 46-42 pentru ”U” dar Hoya ACS KSE Târgu Secuiesc a întors jocul și cu un parțial de 18-10 a câștigat partida cu 64-60.

Punctele formației noastre au fost reușite de: Kelemen Kincso, Tanesha Ola Seni Sutton și Yevheniia Putra câte 16, Alexandra Uiuiu 10 și Miruna Alexia Rus 2 puncte

„Din păcate revenim acasă fără victorie deși am jucat foarte bine. Ultimele două minute ne-au făcut însă să ratăm succesul cauza fiind lipsa de experiență care ne face uneori să pierdem mingea în fazele de atac. Am fost atât de aproape de victorie dar totul este acum de domeniul trecutului. Important este să învățăm din toate acestea și să ieșim mai puternici pentru următoarele partide.” – a declarat pentru u-cluj.ro antrenorul Ioannis Koukos..

După acest meci, ”U” se află pe locul 6 în clasament cu 5 puncte iar în etapa a 5-a va juca sâmbătă, 5 noiembrie, în Sala Sporturilor „Horia Demian” cu  CSTBv CSU Olimpia Brașov.

Comments

comments