”U” este vicecampioană la baschet 3×3

Baschetbaliştii au reușit o splendidă performanță cucerind medaliile de argint ale Campionatului Național de baschet 3×3 Indoor sub 23 de ani desfășurate joi și vineri la Constanța.

În componența Ciprian Albu (19 ani), Alexandru Dumitrescu (20 de ani), Mihnea Tudor Brie (20 de ani) și Rareș Mihășan (21 de ani), ”U” a învins în Grupa B pe CSM Târgu Jiu cu 21-9. A trecut, într-un meci aprig disputat, cu 17-16 de Știința București, iar în ultima partidă din serie a surclasat pe CSU Poli Timișoara cu 22-9.

A urmat semifinala în care elevii lui Vlad Bota au învins Agronomia București cu 21-15 pentru ca în finală să fie întrecuți de aceeași Știința București cu 21-16.

La finalul competiției, antrenorul Vlad Bota a spus:

„Am obținut patru victorii și am fost învinși în finală de Știința București, echipa pe care reușisem să o învingem în grupe, după un meci în care băieții au luptat eroic, pană în ultima secundă.
Suntem de-a dreptul încântați de prestația sportivilor noștri, mai ales că băieții mai pot participa la această competiție de U23 încă 2-3 ani.”

Aceiași băieți minunați au participat și în competiția seniorilor unde s-au clasat pe locul 10.

Comments

comments