Cu gândul la barajul pentru promovare

 Foto: Brădeanu Photography

Foto: Brădeanu Photography

Echipa de handbal feminin Universitatea Cluj a învins ieri 8 mai, în deplasare, pe HC Harghita Odorheiu Secuiesc cu 38-17 (19-9) într-un meci contând pentru etapa a 23-a a Diviziei A Seria B.

Așa cum o arată și scorul, jocul a fost la discreția fetelor noastre într-o partidă în care antrenorul Ioan Ani Senocico a rulat întreg lotul oferind minute și jucătoarelor care au evoluat mai puțin până acum.

Pentru ”U” au marcat: Bianca Zăgrean 7 goluri, Andreea Bărbos, Ștefania Pîrvulescu, Alexandra Dumitrașcu câte 5, Alexandra Ploscar și Alexia-Ioana Gherghe câte 4, Bianca Lupașcu și Diana Nichitean câte 3 și Alexandra Orșivschi 2 goluri.

Următorul meci al fetelor noastre este programat în 25 mai, în deplasare, cu echipa Centrului Național Olimpic de Pregătire pentru Juniori (CNOPJ) din Baia Mare după care urmează, între 3 și 6 iunie, barajul pentru promovarea în Liga Florilor. Acesta se va desfășura în turneu, după sistemul „fiecare cu fiecare”, cu participarea formațiilor clasate pe locurile 11 și 12 în Liga Națională și ocupantele locurilor 2 în cele două serii ale Diviziei A.

Comments

comments