”U” participă la Festivalul de echitație Karpatia Horse Show

Karpatia Horse Show, care se desfășoară la acest sfârșit de săptămână pe Domeniul Cantacuzino din localitatea Florești, județul Prahova, propune un complex de activități în centrul cărora este situat Concursul Complet Național de prenovici și novici.

Secția de echitație de la ”U” Cluj va fi prezentă la această amplă competiție cu sportivii Călin Nemeș și Adrian Gherghina care, sub îndrumarea șefului de echipă Tudor Ciplea, vor concura cu caii: Jeronimo, Aiwan, Haya și Csibesz.

Ediția a 7-a a acestui adevărat festival de călărie mai are în program întrecerile pentru Cupa Federației Române de Echitație și de asemenea concursuri internaționale CCI de una și respectiv două stele.

Denumirea CCI vine din limba franceză și se traduce prin Concurs Complet International fiind disciplină olimpică încă din 1912. La Concursul Complet Internațional iau parte atât bărbați cât și femei, cu drepturi egale în competiție și  care trebuie să parcurgă împreună cu calul cele trei probe obligatorii: dresaj, cross-country și obstacole.

Comments

comments