Spre a treia victorie în Divizia A la handbal feminin

Universitatea Cluj poate obține sâmbătă, de la ora 17, în Sala Sporturilor „Horia Demian, cea de a treia victorie din tot atâtea meciuri jucate în această ediție a Diviziei A Seria C la handbal feminin.

Elevele lui Ioan Ani Senocico vor da piept în etapa a treia a competiției, cu echipa Centrului Olimpic de Pregătire a Junioarelor (CNOPJ) Baia Mare, după ce în rundele precedente a trecut, în deplasare, pe rând de Arena Târgu Mureș și respectiv Gloria 2018 Bistrița Năsăud DivA.

La rândul lor, oaspetele au fost învinse în prima etapă, în deplasare, de CSM Deva dar au reușit să câștige apoi meciul, cu ACS Liviu Rebreanu Turda DivA din runda secundă.

În clasament, ”U” se află pe poziția a doua, cu 6 puncte, din două partide, devansată fiind de CSM Deva cu 9 puncte din trei meciuri disputate, în timp ce băimărencele sunt pe locul 4 cu 3 puncte.

Înaintea acestei întâlniri, antrenorul Ioan Ani Senocico a declarat pentru u-cluj.ro:

„Ne așteaptă un meci greu, în fața unei formații tinere care vrea să demonstreze că are valoare. Noi ne-am făcut temele și sperăm ca după fluierul final să ne bucurăm de o nouă victorie.”

Comments

comments