”U” participă cu trei echipe la Campionatul Național de volei pe plajă

Începând de astăzi și până duminică se desfășoară la Baza Sportivă Brizo din Iași, Campionatul Național de volei pe plajă, competiție la care ”U” Cluj-Napoca participă cu trei echipe: Bianca Culda și Alexandra Bara la feminin, respectiv Mihail Șapco/Petru Vornicu și Mihai Popovici/Radu Tănase la masculin.

Sistemul competițional este de tablou cu 12 echipe cu dublă eliminare din care sunt acceptate pe tablou primele 10 echipe în ordinea punctelor acumulate în anul 2023 la categoria seniori iar celelalte două locuri sunt ocupate prin atribuire de „wild card”.

În primele jocuri, Bianca Culda și Alexandra Bara vor întâlni perechea Daniela Simion/Alexia Nicolae de la Știința București, Mihail Șapco și Petru Vornicu vor da piept cu dublul Marius Drăghici/Sergiu Gligor de la CS Glogovat 2013 iar Mihai Popovici și Radu Tănase îi vor avea ca adversari pe Andrei Laza și Lucian Bădiceanu de la CSUVT Timișoara.

Această ediție a Campionatului Național de volei pe plajă este organizată de ACS Rudali Iași în parteneriat cu Federația Română de Volei iar premiile totale sunt în valoare de 13.000 de euro, împărțite egal la fete și băieți.

Comments

comments