”U” NTT Data Cluj a cedat în fața campioanei

 Sursă foto: Marius Jucan

Sursă foto: Marius Jucan

În etapa a VI-a a Diviziei A1 Feminin, echipa ”U” NTT Data Cluj a primit vizita campioanei României, CSM București. Partida dintre cele două echipe a avut loc sâmbătă, 24 noiembrie, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, iar campioana a câștigat cu 3-0, rezultatele pe seturi fiind 25-21, 25-18, 25-13.

„Eu sunt mulțumită de atitudinea și de prestanța fetelor din primele două seturi și vreau să le felicit. Muncim mult, suntem un grup unit și creștem pe zi ce trece mai mult, iar eu sunt mulțumită de echipa mea. Vom sta în etapa următoare, dar ne vom antrena în fiecare zi deoarece avem un meci important pe 6 decembrie și sper să câștigăm. Îi așteptăm pe suporteri într-un număr cât mai mare la sală ca să ne susțină”, a declarat Luminița Trombițaș, la finalul jocului.

La finalul acestei etape, ”U” NTT Data Cluj ocupă locul șapte cu șase puncte, iar CSM București este pe locul secund cu 14 puncte. În etapa a VII-a clujencele vor sta, iar în următoarea etapă, 6 decembrie, vor juca pe teren propriu cu nou-promovata CSU Belor Galați.

De cealaltă parte, echipa de volei masculin a CS ”U” Cluj a jucat în etapa a VII-a în deplasare cu CS Unirea Dej, unde a cedat cu 0-3 (20-25, 21-25, 15-25) și rămâne pe locul opt cu cinci puncte.

Comments

comments