”U” luptă să păstreze titlul de campioană națională

 Sursă foto: Federația Română de Scrimă

Sursă foto: Federația Română de Scrimă

Ediția 2018 a Campionatului Național de Floretă Seniori se desfășoară în perioada 7-10 mai la Sala de Scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București și se va trage la individual și pe echipe, la masculin și feminin.

Primele două zile de concurs au fost dedicate probelor feminine, iar în celelalte zile se desfășoară probele la masculin. Astfel, proba floretă seniori masculin individual va avea loc miercuri, 9 mai, începând cu ora 09:00, iar floretă seniori masculin echipe se va desfășura joi, 10 mai, de la aceeași oră.

Clubul Sportiv Universitatea Cluj-Napoca este reprezentat la această competiție de șapte sportivi: Radu Dărăban, Bogdan Dascălu, Sebastian Flucuș, Tuzhanyi Gerard, File Szabolcs, Bartok Alpar și Vlad Porușniuc.

La ediția de anul trecut, echipa masculină de floretă a Clubului Sportiv Universitatea Cluj a redevenit campioană națională (2014 – Loc II, 2015 – Loc I, 2016 – Loc II, 2017 – Loc I), iar la proba individuală, medalia de aur a competiției a fost cucerită de floretistul Universității Cluj, Radu Dărăban.

Comments

comments