Handbaliștii au câștigat cu HCM Sighișoara

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Meciul dintre CS Universitatea Cluj și HCM Sighișoara a fost ultimul al etapei 20 din Divizia A, Seria B, masculin. Partida s-a desfășurat ieri, 7 mai, de la ora 18:00 în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Victoria le-a aparținut handbaliștilor clujeni, 28-25 (17-12), după ce aceștia s-au aflat la conducere tot meciul, oaspeții nereușind să egaleze.

„Vreau să felicit băieții pentru victoria cu Sighișoara, dar sper ca din meciul acesta să fii învățat cum să gestionăm mai bine finalul de joc. Ne așteaptă la Craiova un meci extrem de dificil, în compania unei echipe sudate, care cu siguranță își va dori victoria foarte mult. Sper ca până la ora meciului să fie toată lumea aptă deoarece avem trei accidentați și mergem acolo cu gândul la puncte”, a explicat tehnicianul Universității, Ioan Ani-Senocico.

Cu două etape înainte de finalul campionatului, ”U” Cluj ocupă a treia poziție în clasament cu 36 de puncte, iar HCM Sighișoara este pe locul 6 cu 27 de puncte. Următorul meci pentru „alb-negrii” va avea loc pe 12 mai cu Universitatea Craiova în Sala „Ion Constantinescu”.

Comments

comments