”U” este pentru a zecea oară campioană națională la scrabble

Universitatea Cluj s-a întors de la Botoșani, acolo unde au avut loc etapele finale ale campionatelor naționale la seniori si tineret la scrabble, cu un bogat buchet de medalii dintre care cea mai prețioasă este cea de Campioană Națională pe echipe seniori.

Într-o competiția la startul căreia s-au aliniat aproape 100 de jucători, sportivii de la ”U” au reușit un palmares remarcabil, adăugând în panoplia clubului 4 medalii de aur, 2 de argint și 4 de bronz la seniori și respectiv 3 de aur, 3 de argint și 3 de bronz la tineret.

Seniorii medaliați sunt: Alexandru Lăcătâș vicecampion național și Cosmin Donciu medaliat cu bronz la general la care se adaugă clasările pe podiumurile pe probe, aur pentru Alexandru Lăcătîș la Duplicat și Compunere și respectiv Cosmin Donciu la Libere, argint pentru Alexandru Lăcătîș la Compunere și bronz pentru Alexandru Lăcătîș la Libere, Vasile Mihalache la Duplicat și Cosmin Donciu la Compunere. După ce a câștigat toate probele acestei ultime etape, echipa ”U” Cluj-Napoca  s-a încununat cu cel de al 10-lea titlu de Campioană Națională, câștigând detașat întrecerea.

Tinerii au fost la rândul lor la înălțime: „U” a ocupat locul al 2-lea în etapa  finală și a devenit vicecampioană națională la tineret iar la juniori Cristian Caba a cucerit titlul de campion național absolut, punctând de asemenea și pe probe: locul 1 la Compunere, locul 2 la Duplicat si locul 3 la libere. La cadeți, Adriana Iancu a ocupat locul 3 in clasamentul general, locul 1 la Compunere si locul 2 la Duplicat, iar Anastasia Sadici a cucerit medalia de bronz la Libere.

Un palmares impresionant într-o competiție a minții și concentrării pentru care se cuvin multe felicitări sportivilor, antrenorului Septimiu Crivei și tuturor celor care au făcut posibile aceste excelente performanțe.

Comments

comments