”U” Elbi debutează pe teren propriu în Liga Națională de rugby

 Foto: Mădălina Donca

Foto: Mădălina Donca

”U” Elbi Cluj-Napoca joacă sâmbătă de la ora 13,30, primul său meci pe teren propriu din noua ediție a Ligii Naționale de rugby Kaufland, oaspete fiind formația SCM USV Timișoara.

Partida din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” contează pentru etapa a doua a competiției după ce în prima rundă bănățenii au trecut pe teren propriu cu 31-21 de Steaua București în timp ce ”U” Elbi, deși s-a înclinat în Arena Zimbrilor în fața fostei campioane Știința Baia Mare, a reușit o a doua repriză în care scorul eseurilor a fost de unu la unu.

Înaintea acestei prime reprezentații pe teren propriu a echipei noastre, antrenorul Cristian Săuan a declarat pentru u-cluj.ro: „Întâlnim sâmbătă o echipă care săptămâna trecută a învins pe teren propriu pe Steaua București și care cu siguranță va veni cu o atitudine pozitivă după acest meci. Pentru noi mobilizarea va fi extrem de importantă. Jucăm pe teren propriu primul meci din acest an iar acest lucru trebuie să fie pentru toți băieții o trezire a orgoliilor și a valorilor care ne definesc ca echipă. Nu va fi ușor dar am încredere că jucătorii noștri vor avea, așa cum au făcut-o de atâtea ori acasă în anii trecuți, capacitatea de a depăși previziunile și de a obține rezultate foarte bune. Atitudinea și evoluția noastră ca echipă ne poate da sâmbătă măsura în care ne dorim să excelăm ca jucători. Dacă vom avea doza necesară de încredere în noi, putem dobândi o oarecare liniște în ceea ce dorim să facem în teren. Calmul și entuziasmul nostru vor spune multe pentru că partidele la acest nivel trebuie abordate întotdeauna cu maximă dorință de a munci în așa fel încât să nu mai permitem niciunui adversar meciuri ușoare mai ales acasă la noi. Atingerea obiectivelor pe care ni le dorim mâine va depinde doar de noi.”

Meciul dintre ”U” Elbi și SCM USV Timișoara va începe sâmbătă la ora 13,30, pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” și va putea fi urmărit în direct și pe canalul „TVR Sport”.

Comments

comments