Noi medalii în ziua a doua la Campionatele Naționale de înot

Ziua de joi, a doua a Campionatelor Naționale de înot care se desfășoară în Complexul Sportiv de Natație de la Otopeni a fost din nou una fructuoasă pentru delegația Clubului Universitatea Cluj.

Finala probei de 50 de metri fluture masculin a însemnat un record pentru echipa noastră care a avut patru reprezentanți la start: George Rațiu medaliat cu argint, Andrei Ungur care a câștigat bronzul, Szilagyi Richard clasat pe locul 4 și Mihnea Pop care a sosit al 8-lea în finala open dar cu timpul realizat a câștigat medalile de aur la Juniori I și la Tineret.

Un rezultat bun a obținut și ștafeta de 4×100 de metri mixt combinat care în componența: Mihnea Pop, Nicolae Pcela, Sandra Miclăuș, Ania Buciu a sosit pe locul al 6-lea la categoria Open.

De notat că toți sportivii și sportivele de la ”U” care au concurat joi la Campionatele Naționale de natație și-au îmbunătățit recordurile personale. Vineri, în cea de a treia zi de competiție, speranțele noastre pentru medalii se îndreaptă spre probele de 50 de metri bras fete și băieți, 400 de metri liber fete și băieți și ștafetele de 4×100 de metri liber fete și băieți.

Comments

comments