”U” Cluj, victorie cu CS Rapid București

Unul dintre meciurile interesante ale etapei a doua a Ligii Florilor, noua denumire a Ligii Naționale de handbal feminin, s-a disputat la Cluj-Napoca. ,,Studentele” lui Adi Popovici au primit vizita echipei CS Rapid USL Metrou București sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 12:00 în Sala Sporturilor ,,Horia Demian”. Handbalistele clujene au câștigat partida cu 37-29 (19-15), iar cea mai bună marcatoare a fost Chintoan cu 11 reușite. Jucătoarele celor două echipe au avut alături și suporterii, care au făcut o atmosferă frumoasă.

„A fost un meci frumos, dar m-a impresionat foarte mult publicul spectator. A fost alături de noi până la final şi alături de echipa care şi-a dedicat eforturile pentru victoria aceasta. Dorința de victorie a fost cea care a făcut diferența. Noi încercăm să jucăm cât mai bine şi cât mai frumos”, a declarat Adi Popovici, antrenorul echipei ”U” Cluj.

Următorul meci al handbalistelor clujene este programat în deplasare cu ASC Corona 2010 Brașov sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 20:00 și va fi televizat.

Comments

comments