”U” Cluj s-a calificat în semifinalele Ligii Naționale

 Foto: Dan Bodea/ Transilvania Reporter

Foto: Dan Bodea/ Transilvania Reporter

Baschetbalistele Clubului Sportiv Universitatea Cluj s-au calificat în semifinalale Ligii Naţionale după ce s-au impus și în meciul doi cu ICIM Arad. Clujencele au câștigat partida disputată ieri, 30 martie, în depasare la formația arădeană, cu scorul de 73-59 (20-20, 17-10, 24-8, 12-21). Cea mai bună marcatoare a echipei noastre a fost Brittany Denson cu 18 puncte, fiind urmată de Naketia Swanier şi Taneisha Harrison, ambele cu câte 13 puncte. Dajana Butulija a înscris pe tabela de marcaj 12 puncte.

În primul meci, fetele pregătite de Dragan Petricevic s-au impus pe teren propriu cu 68-56 iar acum așteaptă deznodământului meciului 3 programat duminică, 2 aprilie, dintre CSM Târgovişte şi CSM Satu Mare pentru a afla cu cine se vor duela în semifinalele competiției.

Ultima calificare în semifinalele Ligii Naționale a echipei de baschet feminin din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj a fost în sezonul 2003 – 2004 când a obținut medaliile de bronz. În 2003, echipa condusă de fosta mare jucătoare a echipei, Magdalena Pall-Jerebie, reuşeşte clasarea pe locul doi, după accederea în finală, pierdută însă cu scorul general de 2-3 în detrimentul formației Livas Târgovişte.

Comments

comments