Turneu de Baschet 3×3 la Timișoara

 Foto: facebook SPORT ARENA STREETBALL

Foto: facebook SPORT ARENA STREETBALL

„Raiffeisen Bank Timișoara Streetball” va avea loc în perioada 28-29 iulie la Shopping City Timișoara. Turneul face parte din circuitul național de baschet 3×3 Sport Arena Streetball Tour 2018 și este inclus în calendarul FIBA 3×3. Competiția se adresează tuturor categoriilor de vârstă, începând cu cei mai mici baschetbaliști de la categoriile Baby (sub 10 ani) și Mini (sub 12 ani), apoi sub 14 ani, sub 18 ani, și plus 35 de ani.

Toți jucătorii care vor participa la „Raiffeisen Bank Timișoara Streetball” vor acumula puncte în clasamentul mondial FIBA 3×3 World Ranking. Punctele acumulate de jucătorii români se vor contabiliza, de asemenea, și pentru stabilirea poziției României în clasamentul pe națiuni.

CS Universitatea Cluj va participa la turneul de la Timișoara cu două echipe, una la feminin și una la masculin. Echipa feminină, antrenată de Carmin Popa, este formată din: Oana Mureșan, Roberta Boț, Oana Morar și Daniela Țopan. La masculin, tehnicianul Florin Covaciu a închis echipa formată din: Rareș Mihășan, Bogdan Șutea, Paul Bota și Leon Cristea.

În Liga Națională de Baschet 3×3, echipa feminină a Universității Cluj, se află pe locul șase în clasament, iar la masculin, ”U” Cluj ocupă locul 13 din 20 de echipe.

Comments

comments