Trei medalii la Cupa României la Culturism și Fitness

Casa de Cultură din localitatea Sâncraiul de Mureș (la 1 km de Tîrgu-Mureș) a programat sâmbătă, 15 octombrie, Cupa României la Culturism și Fitness 2016 – Cupa Titanic. De la Clubul Sportiv Universitatea Cluj au participat patru sportivi, iar trei dintre ei s-au clasat pe primele două trepte ale podiumului. Alexandra Văidăhăzan a cucerit trofeul Cupei României la Bikini +166 cm, iar Laura Turcuș a obținut argintul la ceeași probă. Clelardo Gomes dos Santos a concurat la Men Physique +175 cm, probă la care s-a clasat pe locul doi. Tudor Burda, recent legitimat la ”U” Cluj a participat tot la Men Physique +175 cm și a terminat pe locul IV.

Posesoarea Cupei României, Alexandra Văidăhăzan, a devenit pe 10 septembrie a acestui an și campioană națională la Bikini Fitness -172 cm, în cadrul Campionatului Național de Culturism și Fitness 2016, desfășurat la Casa de Cultură „Eugen Nicoară” din Reghin (Jud. Mureș).

„Am încheiat încă un an competițional în cadrul concursurilor din Federația Română de Culturism și Fitness. Mulțumesc tuturor celor implicați, pentru încă o muncă titanică și celor care au facut posibilă organizarea acestui concurs. Felicitări tuturor sportivilor prezenți în număr atât de mare în cadrul acestei competiții. Colegilor mei din lotul României le urez mult succes în cadrul Campionatelor Balcanice din Serbia și le doresc să aducă acasă cât mai multe medalii. De asemenea, mulțumesc persoanelor din spatele tuturor performanțelor mele din acest an competițional”, a postat pe un site de socializare Alexandra Văidăhăzan.

Comments

comments