Evoluție încheiată cu succes la Strzegom

Călin Nemeș, sportiv legitimat la secția de echitație a Clubului Sportiv Universitatea Cluj, a participat în perioada 13-16 octombrie la competiția ecvestră internațională „Strzegom October Festival”, din Polonia. Competiția de probă completă a fost organizată la hipodromul Morowa, în apropiere de Strzegom și a adunat la start peste 300 de cai, din 24 de țări, la nouă concursuri. Călin Nemeș a concurat împreună cu Eros la CCI 2*, unde din aproximativ 70 de cai a reușit să termine proba pe locul 27.

„A fost prima experiență pentru Călin la un concurs de probă completă de două stele și a fost încheiată cu succes. În urma rezultatului obținut, Călin Nemeș s-a calificat la finala Campionatului Național de Probă Completă de 1*, care va avea loc la acest sfârșit de săptămână la Prod”, a declarat antrenorul secției de echitație a CS ”U”, Tudor Ciplea.

Pe plan național, la Prejmer, Brașov, a avut loc în weekendul 14-16.10.2016 Finala Campionatului Național de Obstacole, Tineret, Amatori, Forță. Alexia Tat împreună cu Ina a obținut locul III la copii, iar Iulia Tat cu Dimone s-a clasat pe locul VII la Amatori2, Nivel E.

Comments

comments