Studenţii de la Drept, în practică la ”U”

  • f56b930c-748d-42ca-a8a9-ee4b95cf316e
  • be43838d-71b8-43c1-a710-e5819b9a9103

Timp de două săptămâni, studenţii de la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai au efectuat un stagiu de practică la Clubul Sportiv Universitatea Cluj.

Prin colaborarea cu studenţii ne arătăm susţinerea mediului universitar şi a tinerilor dornici să înveţe și să se dezvolte.

„Experienţa stagiului de practică în cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj a fost plăcută, persoanele care s-au ocupat de coordonarea noastră fiind primitoare şi doritoare să ne ajute şi să ne răspundă la eventualele întrebări. Problematicile juridice asupra cărora am fost rugaţi să ne aplicăm şi, în final, raportat la care să dezvoltăm o opinie au fost vaste, astfel împărţindu-ne în 3 grupe de lucru, fiecare documentându-se şi prezentând concluzii scrise despre una dintre acestea. Am apreciat faptul că nu am fost lăsaţi să ne plictisim, cele două săptămâni de practică fiind pline şi că oficialii clubului ne-au oferit ulterior un feedback memoriilor scrise.”, a declarat Andrada Ciorca, studentă practicantă.

„Stagiile de practică reprezintă un punct important de orientare pentru un student. În urma acestora studentul acumulează experienţă şi poate afla ce opțiuni există pe piața muncii. Clubul Sportiv Universitatea Cluj ne-a arătat ce se ascunde în spatele unei entități sportive profesioniste. Studenții s-au lovit de tainele dreptului sportului, dar au și învățat cum este organizat un club sportiv cu istorie și tradiție. Organizația Studenților în Drept își dorește continuarea colaborării și pentru edițiile următoare cu scopul de a oferi și altor studenți șansa de a învăța lucruri noi despre partea juridică a vieții sportive.” , a declarat Vlad-Petrişor Giurgea, preşedintele organizaţiei studenţilor.

Comments

comments