„Studentele” joacă astăzi împotriva SCM Craiova

 Sursă foto: Dan Bodea

Sursă foto: Dan Bodea

Echipa de handbal feminin „U” Cluj joacă astăzi, 6 aprilie, la București împotriva celor de la SCM Craiova, în etapa a XV-a din Liga Florilor, ultima din turul de campionat. Meciul va avea loc la ora 14.45 în Sala Polivalentă din București.

Directorul sportiv al echipei, Sergiu Cacoveanu, a declarat următoarele:

„Ne dorim foarte mult să încheiem turul cu o victorie. Fetele conștientizează cât de important e acest lucru și cred că vor fi foarte motivate astăzi. Acest tur de campionat a fost extrem de greu, l-am început fără a putea disputa meciuri amicale, l-am început întrând ultima echipă în sală și cel mai important, cazurile de Covid pe tot parcursul turului s-au ținut de noi în lanț. Cred că lumea la începutul campionatului avea tot dreptul să fie supărată pentru evoluția echipei, însă din a doua jumătate a turului, cred, suntem echipa dorită de mulți. Echipa luptă cu toate puterile ei și nu se uită la adversarul din față, iar acest lucru mă face să fiu mândru de aceste fete.
Au dat în acest tur înapoi mult mai mult respect decât au primit din partea unora. Indiferent ce se va întâmpla în meciul cu Craiova, vom lupta împreună până la final ca echipa să rămână în prima ligă.”

Partida va fi arbitrată de cuplul de arbitri A.Constantin(B)/L.Gal(HR), respectiv V.Ciucan(B) observator și va putea fi urmărită contra cost pe FRH.

Comments

comments