Argint pentru Tudor Șevciuc la Alergare pe Șosea

Federația Română de Atletism și Asociația Județeană de Atletism Timiș au organizat duminică, 4 aprilie 2021, întrecerile Campionatului Național de Alergare pe șosea 10 kilometri. Evenimentul a fost organizat în Municipiul Timișoara și a fost rezervat seniorilor, tineretului (U23) și juniorilor 1 (U20) la feminin și la masculin, individual și pe echipe.

Traseul competiției a fost: Bulevardul Vasile Pîrvan-Pasajul Michelangelo-Bulevardul Corneliu Coposu-retur.

Atletul legitimat la ”U” Cluj, Tudor Șevciuc, a cucerit medalia de argint după ce a terminat cursa pe locul 2 la categoria Under 23, respectiv pe locul 5 la general.

„A fost prima cursă pe șosea din acest an, rezultată cu un nou Record Personal pe 10km. A fost o cursă rapidă, deși foarte dificilă în care am avut urcări si coborâri în fiecare km (+ turnantele), am reușit să reprezint o performanță nesperat de bună datorită colaborării eficiente antrenor-sportiv”, a spus Tudor.

Sportiva universitară Krisztina Telekfalvi s-a clasat pe locul 4 la categoria Under 23 cu timpul de 40 de minute și 15 secunde, iar Levente Kanizsay a terminat cursa în 32 de minute, 19 secunde și 94 de sutimi ocupând locul 11 la categoria seniori.

Comments

comments