Start în Campionatul Național de Culturism și Fitness

Începând de mâine, 31 august, în Sala Transilvania din Sibiu se va desfășura Campionatul Național de Culturism și Fitness, competiție în cadrul căreia, timp de 5 zile, cei peste 600 de sportivi înscriși se vor întrece la categoriile cadeți, juniori, seniori și masters în cele 13 discipline de concurs.

Antrenorul Sebastian Văsuț a făcut pentru u-cluj.ro o trecere în revistă a sportivilor de la ”U” Cluj care vor concura la Sibiu:

„Anul acesta am decis să participăm la Campionatul Național cu o echipă cât mai tânără, formată din sportivi cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani: Mădălina Stanca, Ariana Topliceanu, Eliza Chertic, Mihail Galea, Marius Plescaciuc, Andrei Roba, Mark Antonio Franco și Daniel Pop Vancea la disciplinele culturism, classic bodybuilding, men’s physique pentru băieți iar fetele la bikini fitness.

Participăm, desigur și la seniori cu Vlad Fărcaș la culturism 70 de kilograme, Dragoș Popa la men’s physique și respectiv Diana Vincze la bikini fitness fete.

În fine, la masters revine Horvath Tiberiu la culturism 80 de kilograme.

Chiar daca acest campionat se bucură de participarea a peste 600 de sportivi suntem deciși să venim acasă cu multe medalii și chiar cu titluri de campion național.”

Comments

comments