Soare, emoții și voie bună cu sportivii de la ”U” la „Zilele Clujului”

Soarele cald și bun a fost darnic cu toți cei care au participat la manifestările sportive desfășurate duminică sub genericul „Zilele Clujului”.

Baza Sportivă din Gheorgheni, cea denumită „La terenuri” precum și Parcul Central „Simion Bărnuțiu” au fost gazde primitoare pentru sute de clujeni care au ales să facă cunoștință cu sporturile preferate, să asiste la demonstrații, să participe la reprize de inițiere sau chiar să evolueze alături de sportivii noștri la  rugby, volei, baschet, box și scrabble.

Clubul Sportiv Universitatea mulțumește Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca, tuturor celor implicați în organizarea acestui festival de suflet al clujenilor, unic prin modul în care a angrenat întreaga comunitate și a transformat municipiul nostru într-un oraș plin de zâmbete, emoții și optimism.

În galeria foto de mai jos puteți vedea câteva aspecte de la ceea ce a însemnat un mod frumos, sănătos, amuzant și reconfortant de petrecere a timpului liber alături de sportivii de la ”U” Cluj.

Comments

comments