Înotătorii de la ”U” sunt în plină pregătire pentru Cupa României

La sfârșitul săptămânii trecute, la Baia Mare au avut loc întrecerile dotate cu Cupa „Tyr Fly-Kick” la natație, competiție la care au participat 369 de sportivi, de la 30 de cluburi din țară dar și din Ungaria și Ucraina.

Cei 10 înotători de la Universitatea Cluj au urcat de 44 de ori pe podium și au stabilit mai multe recorduri personale, rezultate care, așa cum declara antrenorul Philgas Șoit, sunt dătătoare de speranțe în ceea ce privește participarea lor la Cupa României pentru seniori, tineret și juniori care va avea loc la Otopeni în intervalul 2-4 iunie.

Până atunci însă, în calendarul natației de la ”U” Cluj-Napoca figurează Campionatul Național de masters pentru sportivii peste 25 de ani, care va avea loc sâmbătă și duminică la Târgoviște și la care, pentru Universitatea, vor lua starul la feminin Denisa Vlad, Andreea Pop, Ioana Curta și Judith Orosz iar la masculin Vlad Dobra, Mihai Naș, Paul Borbileanu și Cristian Nemet, însoțiți de același Philgas Șoit.

O notă aparte face sora multiplei campioane și regretatei Ecaterina Orosz, doamna Judith Orosz, care la 81 de ani continuă să practice sportul ce a adus atâția lauri familiei sale.

Comments

comments