Senocico: „Ne așteaptă un meci extrem de dificil în compania locului doi”

 Foto: cjsport.ro

Foto: cjsport.ro

Echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj va juca etapa 18 din Divizia A, seria B, pe teren propriu. Adversara clujenilor din această etapă este formația din județul Gorj, CSU Constantin Brâncuși Tg. Jiu, iar jocul este programat pe 22 aprilie de la ora 16:00 în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

„Ne așteaptă un meci extrem de dificil în compania locului doi. Chiar dacă se aude că se confruntă cu anumite probleme, eu cred că echipa din Tg. Jiu a rămas o echipă puternică. Noi având atuul terenului propriu și fiind pe un trend ascendent în ceea ce privește jocul, cred cu tărie că băieții se vor mobiliza așa cum au făcut-o și cu Sibiu și vom face un meci foarte bun și ne vom adjudeca toate cele trei puncte. Întreg lotul este valid, toți băieții sunt apți de joc și dornici de victorie”, a spus Ioan Ani-Senocico, tehnicianul echipei clujene.

Cele două echipe sunt vecine de clasament, ”U” fiind pe locul trei cu 30 de puncte, iar formația din Tg. Jiu este pe locul doi cu 36 de puncte. Partida din tur dintre ”U” Cluj și Tg. Jiu a fost câștigată de gorjeni cu 31-25 (13-12).

Comments

comments