Se joacă „optimile” Cupei României la handbal masculin

Mâine se dispută meciurile din cadrul optimilor de finală ale Cupei României – Fan Courier la handbal masculin, fază în care Universitatea Cluj joacă, de la ora 18, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, cu CSM Vaslui.

Va fi o bună oportunitate pentru elevii lui Marius Stavrositu să arate că rezultatul din meciul de campionat de duminică a fost un accident și cu odată cu victoria, să acceadă în „sferturile” competiției.

Înaintea acestei partide, antrenorul nostru, Marius Stavrositu a declarat:

„După înfrângerea din campionat împotriva celor de la CSM Vaslui, încercăm să ne adunăm forțele să putem fi apți 100% pentru meciul din cupă. Pentru noi ar fi o mare bucurie să putem să ne luam revanșa în fața unei echipe bune din campionatul României. Am încredere totală în jucătorii mei că vor face un meci total diferit față de cel din urmă cu câteva zile pentru că avem șanse reale să ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă din acest campionat. Faptul că jucăm în fata suporterilor noștri este o motivație în plus pentru noi și sunt convins că nu vom dezamăgi.”

Partida din Cupa României dintre ”U” Cluj și CSM Vaslui va începe miercuri la ora 18 și va putea fi urmărită și pe canalul nostru de Youtube „U Cluj TV”.

Comments

comments