Se dă startul Diviziei A1 Masculin

Sezonul 2018-2019 al Diviziei A1 Masculin debutează în acest final de săptămână, 13-14 octombrie, iar echipa de volei masculin a CS ”U” Cluj va juca în deplasare.

Astfel, în prima etapă voleibaliștii universitari îi vor avea ca adversari pe sportivii de la SCMU Craiova, meciul fiind programat în 13 octombrie de la ora 17:30.

„Ne dorim un sezon total diferit de cele precedente, un sezon în care avem așteptări și pretenții. Echipa se pregătește într-un stil foarte profesionist de o lună și jumătate, iar dacă am fi început pregătirea mai devreme, în mod cert, am fi avut mai puține emoții. În momentul de față atmosfera la echipă este bună, iar antrenorul nou care a venit e nerăbdător să cunoască sistemul competițional din campionatul României”, a declarat Bogdan Ungureanu, managerul echipei clujene.

În perioada de pregătire, la CS ”U” Cluj, au venit șapte jucători noi (Paul Cămui, Silviu Grigoraș, Liviu Râpeanu, Șerban Pașcan, Vlad Negrean, Eduard Catrina și Marius Șoloc), iar pe banca tehnică a echipei a luat loc polonezul Piotr Sobolewsky.

Comments

comments