Sandra Takacs, câștigătoarea Cupei FER la Concurs Complet

În weekend-ul 6-8 septembrie a avut loc Festivalul Horseville, în cadrul căruia s-a desfășurat și Cupa Federației Ecvestre Române la Concurs Complet, una dintre cele mai prestigioase competiții. Horseville Festival a fost organizat pe Domeniul Castelului Bánffy din Bonțida, aceasta fiind prima ediție.

Sandra Takacs, legitimată la secția de echitație a CS ”U” Cluj, a câștigat Cupa Federației Ecvestre Române la Concurs Complet, la Novici, cu calul Hannah. Tot ea a mai obținut locul 1 la Cupa FED 1* cu calul McEnroe, iar universitarul Călin Nemeș s-a clasat pe locul secund la această probă, cu calul Quirro T. Tot, în cadrul Horseville Festival s-a mai desfășurat și etapa de obstacole, unde călăreții de la CS Universitatea Cluj (Andrei Budean, Ioana Drăgan, Adrian Gherghina, Ariana Gherghina, Ema Jentea, Irimia Constantin) au obținut multiple clasări pe podium (10 locuri I, două locuri II, patru locuri III). Călăreții noștri au fost însoțiți de antrenorul Tudor Ciplea.

Totodată, sportiva universitară Oana Tomoioagă a participat la finala Campionatului Național de Anduranță 1*, care a avut loc vineri și sâmbătă, 6-7 septembrie, în Buftea. Oana Tomoiagă a intrat în concurs cu calul Kinan, la proba 90 km, și a devenit vicecampioană națională.

oana-tomoioaga

Comments

comments