Salbă de medalii la culturism și fitness

Sportivii de la Universitatea Cluj au revenit acasă cu o salbă de medalii de la Cupa Universitară și Cupa României, competiții desfășurate la sfârșitul săptămânii, la Dej.

Elevii lui Sebastian Văsuț au cucerit nu mai puțin de 12 medalii, dintre care 3 la Cupa Universitară și alte 9 la Cupa României.

”U” a început întrecerile cu 2 medalii de argint adjudecate de Mihail Galea la Men’s Physique si Eliza Chertic la Bikini Fitness, urmată de o alta de bronz prin Paula Butean la Bikini Fitness, toate la Cupa Universitară.

A urmat Cupa României unde lupta a fost mult mai acerbă, la fiecare categorie fiind înscriși câte 15-17 participanți. Aici sportivii de la ”U” Cluj au demonstrat calitatea pregătirii lor, cucerind 9 medalii, dintre care 4 de aur prin Mihail Galea seniori la Men’s Physique 179 de centimetri, Adrian Mihăiceanu la culturism seniori 80 de kilograme, Ovidiu Velici la culturism seniori 90 de kilograme și Andreea Lăcătuș la Masters Women’s Wellness.

Acestora li s-au adăugat 2 medalii de argint câștigate de Andrei Roba la culturism juniori mari 21-23ani + 75 de kilograme și Ioana Crișan la Bikini Fitness senioare + 166 de centimetri și alte 3 medalii de bronz adjudecate de Mihail Galea la juniori Men’s Physique + 174 de centimetri, Andreea Lăcătuș la senioare Women’s Wellness Open și respectiv Diana Vincze la senioare Bikini Fitness + 166 de centimetri.

La finalul celor două competiții, antrenorul Sebastian Văsuț a declarat pentru u-cluj.ro:

„Sunt foarte mulțumit de nivelul la care s-au prezentat sportivii noștri într-o competiție demnă de un campionat național. A fost un bun prilej de selecție pentru lotul României în condițiile în care la Dej a fost prezent și antrenorul lotului de juniori. Urmează să demarăm și noi, la Universitatea Cluj, o selecție de studenți pentru Cupa Europeană Universitară ce va avea loc în primăvara anului viitor la Cluj-Napoca, întrecere pentru care deja i-am nominalizat pe Mihail Galea și Eliza Chertic.”

Comments

comments