Rugbyștii se deplasează la Iași în etapa a V-a a Superligii

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Superliga CEC Bank continuă și în acest sfârșit de săptămână, iar etapa a V-a îi va întâlni pe rugbiștii Universității Cluj la Iași. Stadionul Tepro va găzdui partida dintre CS Politehnica Iași și CS Universitatea Cluj sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 11:00.

Clujenii se duc la Iași după o înfrângere în fața echipei Dinamo București, iar echipa din Iași nu a jucat etapa trecută deoarece sunt șapte echipe în campionat și a venit rândul ei să stea.

„Va fi un meci foarte greu pentru că, din câte știm noi, și-au propus pentru acest an victoria împotriva Clujului cu punct bonus, adică să câștige la mai mult de 8 puncte și să ne marce și patru eseuri. O să fie un meci foarte greu, noi cunoaștem echipa Iașiului, în ultimii ani ne-am împărțit, ca să zic așa, victoriile. Ei au reușit să câștige la noi acasă anul trecut într-o ultimă fază de joc, deci trebuie să fim foarte atenți, deoarece este o echipă disciplinată, care joacă un rugby frumos, care pasează foarte mult balonul și are niște jucători străini foarte buni individual. Trebuie să fim foarte atenți și concentrați pe toată durata celor 80 de minute dacă vrem să câștigăm”, a punctat tehnicianul echipei ”U” Prodvinalco, Horea Hîmpea.

Cele două echipe se află pe ultimele două locuri în clasamentul Superligii Cec Bank 2017.

Comments

comments