Rezultatele etapei de scrabble de la Cluj

În perioada 15-17 martie 2019 s-a desfășurat, la Hotel Ary din Cluj-Napoca, prima etapă din cadrul Campionatului Național de Scrabble, la individual și intercluburi. Au participat 41 de sportivi de la mai multe cluburi din țară.

La individual primul loc a fost ocupat de Alexandru Gheorghiu de la CS Universitatea Cluj, care revine cu mult suces în competiția pentru titlul de campion național absolut. La mică distanță, pe locurile 2 și 3, s-au clasat Dan Laurentiu Sandu de la CSM București și, respectiv, Alexandru Lăcătîș de la CS Universitatea. Alți patru sportivi de la „U” Cluj au terminat concursul între primii 10: Vasile Mihalache (locul 4), Corneliu Faur (locul 7), Septimiu Crivei (locul 8) și Florin Buhai (locul 9). Competiția pe echipe a fost, de asemenea, foarte echilibrată, CS Universitatea și CSM București împărțindu-și victoriile, câte 3 fiecare, în cele 6 probe de concurs.

Sâmbătă, 16 martie 2019, CS Universitatea Cluj-Napoca a organizat Cupa ”U” 25 – turneu eliminatoriu de partide libere rapide cu ocazia aniversării a 25 de ani de scrabble în cadrul clubului. Trofeul a fost câștigat de Alexandru Lăcătîș de la CS Universitatea, care l-a învins în finală pe Cristian Soare de la CSM București.

De asemenea, sâmbătă, Vasile Mihalache de la Clubul Sportiv Universitatea a primit carnetul de Maestru al Sportului.

Dorim să mulțumim conducerii Hotelului Ary pentru implicarea deosebită în oganizarea turneului și spriinul oferit secției de scrabble din ultimii 10 ani.

Următoarea competiție de scrabble la seniori este Cupa României, care va avea loc la Botoșani în luna aprilie.

Comments

comments