Rezultate onorabile pentru juniori la Campionatul Național de schi fond

La baza sportivă Valea Râșnoavei din Predeal, 113 fete și băieți au participat la Campionatul Național de Schi Fond pentru Juniori Mici, competiție la care tinerii sportivi de la ”U” Cluj-Napoca au avut o comportare mai mult decât onorabilă ținând cont că în această iarnă condițiile de pregătire pe zăpadă nu au fost deloc prielnice.

Primele curse au fost cele de 5 kilometri stil clasic pentru Juniori III și 4 kilometri stil clasic pentru Juniori IV în care fiecare dintre reprezentanții noștri și-au îmbunătățit timpii de concurs cu peste 5 minute și au reușit să termine în prima jumătate a clasamentului. La juniori IV Vlăduț Potra a ocupat locul 9, Mihai Maniu locul 25 iar Karina Mărcuș locul 37 în timp ce la juniori III Elisabeta Hule a sosit pe poziția a 14-a, Mihai Sîrca pe locul 20 și Csongor Benk pe locul 21.

În ziua a doua au fost programate cursele de 3 kilometri stil clasic pentru juniorii IV și 4 kilometri stil liber pentru juniorii III în care unii dintre sportivii de la ”U” au avut chiar rezultate mai bune decât în ziua precedentă: Vlăduț Potra locul 8, Mihai Maniu locul 27 și Karina Mărcuș locul 34. La fel de onorabile au fost rezultatele juniorilor III care au avut la activ doar două ore de antrenament în elemente de bază ale pasului de patinaj: Elisabeta Hule locul 16, Csongor Benk locul 23 și Mihai Sîrca locul 24.

Felicitări tinerilor schiori pentru dârzenie și ambiție și în egală măsură antrenorului Andrei Pașcu pentru sufletul pus în pregătirea acestor copii minunați.

Comments

comments