Revanșă pentru gazde în meciul de handbal masculin de la Suceava

 Foto: CSU Suceava facebook

Foto: CSU Suceava facebook

CSU din Suceava și-a luat revanșa pentru meciul din turul campionatului, în care ”U” s-a impus pe teren propriu, și a câștigat sâmbătă seara, partida din etapa a 15-a a Ligii Naționale de handbal masculin.

În meciul disputat în Sala LPS din Suceava și încheiat cu 36-27 (16-14) în favoarea gazdelor, elevii lui Carmen Amariei au condus în startul confruntării cu 3-0 dar au cedat repede inițiativa iar apoi, cu toate că au fost mai mereu în urmărirea adversarilor, nu au reușit să își apropie victoria.

De remarcat însă apetitul de gol al celui mai bun marcator din Liga Zimbrilor, Călin Hossu autor a 12 goluri în această partidă.

Celelalte reușite pentru ”U” aparțin colegilor săi: Sven Lobsang Nivard și Didi Hrimiuc câte 4, Ajdin Zahirovic 2 și respectiv Sergiu Makaria, Shahoo Nosrati, Raul Ostace și Mark Adoreanu, câte 1 gol în timp ce poarta a fost apărată de Răzvan Szopka și Vlad Coman, acesta din urmă fiind și autorul unui gol.

În etapa următoare, a 16-a, ”U” va primi duminică, 11 februarie, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, vizita echipei SCM Politehnica Timișoara, ocupanta locului 10 în clasamentul Ligii Naționale de handbal masculin.

Comments

comments