La sfârșit de săptămână – sportivii ”U” Cluj în competiții

Sportivii Clubului Universitatea sunt angrenați la acest sfârșit de săptămână, în competiții care promit să prilejuiască întreceri dintre cele mai interesante.

Cei pentru care sâmbătă este ziua a doua de concurs sunt înotătorii care fac parte din echipa națională a României și se luptă cu apele reci la Oradea, în cadrul primei ediții a Campionatelor Europene de înot în ape înghețate.

Tot sâmbătă, de la ora 14,30, voleibaliștii primesc în Sala Sporturilor „Horia Demian”, vizita echipe SCMU Craiova urmând ca duminică să evolueze de la ora 11 în aceeași arenă contra formației Rapid București.

Și echipa de baschet dispută două jocuri la acest sfârșit de săptămână, de astă dată în deplasare, sâmbătă de la ora 16 la București cu Știința iar duminică de la ora 12, la Ploiești cu CSM Petrolul 2, meciuri care vor putea fi urmărite la adresa https://www.youtube.com/@StiintaBucuresti și respectiv pe canalul de Youtube „FRB TV”.

La rândul lor, handbaliștii joacă sâmbătă de la ora 17 un meci deosebit de important, în deplasare cu CSU din Suceava, partidă ce va fi transmisă pe canalul de YouTube al clubului gazdă  – https://www.youtube.com/@CSUSuceava

Comments

comments