Regal de volei miercuri și joi în Sala Sporturilor „Horia Demian”

Meciurile primului tur din Cupa României vor însemna startul în sezonul 2022 – 2023 al echipei de volei feminin în timp ce băieții, mai „harnici” cu debutul întrecerilor, vor juca deja returul primei etape a aceleași competiții.

Fetele de la ”U” NTT Data Cluj vor întâlni miercuri, în deschiderea unui cuplaj voleibalistic ce se anunță deosebit de interesant, pe Rapid București cu începere de la ora 15:30 pentru ca, în aceeași zi, dar de la ora 18:00 să asistăm la episodul al treilea al „serialului” competițional de volei masculin dintre ”U” și CSM Suceava.

Și pentru ca spectacolul să fie complet, voleibalistele de la ”U” NTT Data și cele de la Rapid vor reveni pe parchet, joi de la ora 16:30 pentru a disputa returul primei etape din Cupa României.

Așadar, iată programul complet al regalului voleibalistic din primul tur al Cupei României de la mijlocul acestei săptămâni:

  • miercuri 26 octombrie, de la ora 15:30, volei feminin: ”U” NTT Data – Rapid București – meci tur
  • miercuri 26 octombrie, de la ora 18:00, volei masculin: ”U” – CSM Suceava – meci retur
  • joi 27 octombrie, de la ora 16:30, volei feminin: Rapid – ”U” NTT Data – meci retur.

Vă așteptăm în Sala Sporturilor „Horia Demian” iar în cazul în care nu veți fi în măsură să participați la aceste partide, ele pot fi urmărite și pe canalul nostru de Youtube „UCluj TV”.

Comments

comments