Puncte prețioase pentru ”U” la handbal feminin

 Foto: JFritz Fotograf

Foto: JFritz Fotograf

Pentru ”U” Cluj, Divizia A la handbal feminin s-a reluat duminică, atunci când a primit, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, vizita formației Arena Târgu Mureș. Fetele noastre s-au impus în final cu 32-23 (15-14) într-un meci contând pentru etapa a 10-a, prima a returului Seriei C.

La finalul întâlnirii antrenorul Ioan Ani Senocico a declarat pentru u-cluj.ro: „A fost un debut de retur fericit pentru noi, încheiat cu o victorie împotriva echipei Arena Târgu Mureș. Din dorința de a face o diferență consistentă încă din prima repriză, am greșit destul de mult permițând echipei adverse sa aibă un avans chiar de 4 sau 5 goluri. Mă bucur că am reușit să ne revenim repede, fetele înțelegând că meciul se câștigă pas cu pas. După pauză am ieșit de la vestiar cu mai multă cumpătare și am reușit sa ne desprindem, așa cum spuneam, pas cu pas. Până la urmă am reușit să câștigăm la scor și felicit întreaga echipă pentru acest rezultat.”

Cu această victorie formația noastră rămâne pe locul 3 în clasament dar s-a apropiat la un punct de ocupanta locului 2, CNOPJ Baia Mare.

Golurile pentru ”U” au fost marcate de: Adelina Crețu și Larisa Șerban câte 6, Gabriela Istratie și Corina Cordoș câte 5, Andreea Bărbos 3, Reka Tamas și Ana Stana câte 2, respectiv Valeria Popovici, Tea Câmpean și Alexandra Ploscar câte 1 gol. Au mai jucat Sofia Mureșan, Alexia Gherghe și Ștefania Pîrvulescu iar poarta a fost apărată de Mădălina Pușcaș și Maryna Dumanska.

În runda următoare ”U” va întâlni sâmbătă, 28 ianuarie, pe teren propriu, pe Gloria 2018 Bistrița Năsăud Div A, ocupanta locului 6 în ierarhie.

  • handbal-feminin-arena-1
  • handbal-feminin-arena-3
  • handbal-feminin-arena-4
  • handbal-feminin-arena-5
  • handbal-feminin-arena-6

Comments

comments