Punct și de la capăt pentru baschetbaliste

Echipa de baschet feminin Universitatea Cluj a încheiat astăzi sezonul competițional 2021-2022 cu meciul al doilea din play-off-ul pentru locurile 7-8 cu ACS KSE Târgu Secuiesc, încheiat cu scorul de 83-46 în favoarea covăsnencelor.

Antrenorii Ioannis Koukos și Vlad Bota au dorit ca fetele să se bucure de baschet și ca urmare, în meciul disputat astăzi în Sala Sporturilor „Horia Demian”, au oferit minute tuturor componentelor echipei.
Punctele formației noastre au fost realizate de: Roxana Popovici 12, Alexandra Uiuiu și Bianca Mihășan câte 9, Taneka Rubin 5, Bianca Stoica 3 și respectiv Makeda Nicholas, Amira Al Ash Hab, Laura Maria Bota și Miruna Alexia Rus câte 2 puncte.

În urma acestui rezultat, seria se încheie cu scorul de 2-0 pentru KSE Târgu Secuiesc, echipă care ocupă la sfârșitul competiției locul 7 în timp ce ”U” rămâne pe poziția a 8-a.

La final de campionat, Ioannis Koukos a declarat pentru u-cluj.ro:

 „Meciul de astăzi a fost unul dificil dar se pot învăța multe și din înfrângeri. Au jucat mai mult fetele care aveau mai puține minute, în special cele tinere. Ziua de mâine este importantă pentru club și trebuie să pregătim tinerele pentru joc, nu numai teoretic ci și în acțiune, în meciuri adevărate.
Sezonul s-a încheiat. Vom sărbători Paștele și apoi vom reveni la muncă cu majoritatea jucătoarelor: pregătirea pentru mâine începe ieri.”

Comments

comments