Punct final în Liga Florilor 2020 – 2021

Universitatea Cluj a fost întrecută la limită, 26-25, de SCM Craiova în ultima sa partidă din actuala ediție a Ligii Naționale de handbal feminin.

Partida, care a contat doar pentru palmares, a fost una echilibrată cu o oarecare superioritate a oltencelor care au condus de mai multe ori pe tabela de marcaj dar elevele lui Sebastian Micola au revenit de fiecare dată.

Până la final, SCM Craiova a câștigat la un gol diferență, partida pecetluind un sezon în urma căruia rămânem cu speranța că echipa noastră va reveni în 2022 acolo unde îi este locul, adică pe prima scenă a handbalului feminin românesc.

Pentru „U” Cluj au înscris Ilie 7 goluri, Nicolae 4, Chintoan 3, Vizuete, Șelever Cordoș și Lupașcu câte 2 respectiv Tăgean, Dumitrașcu și Lazăr câte 1 gol.

La finalul partidei directorul sportiv Sergiu Cacoveanu a declarat:

Este greu să-ți găsești cuvintele în astfel de momente, când începi meciul și îl continui cu lacrimi în ochi. Dar și acum am fost mândru de fete care au luptat până în ultima secundă. Am respectat acest club și despre asta este ”U” Cluj: să lupți până în ultima secundă. Mergem în liga a doua, unde cel mai important transfer va fi păstrarea Rozei Chintoan pentru că în jurul ei se poate forma o nouă echipă și, datorită ei, spiritul lui ”U” va rămâne viu indiferent de ligă. Nu pot decât să fiu mândru de jucătoarele noastre în condițiile în care s-au autodepășit în multe momente, după ce o lună și jumatate s-au antrenat pe un câmp neputând intra în sală din cauza pandemiei. Nu este momentul să facem reproșuri, trebuie să mergem înainte și să strângem rândurile pentru ca, după doar un an, să revenim în Liga Națională. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi în acest sezon.

 

Comments

comments