Pugiliștii de la ”U” participă la „Cupa Ring Cluj-Napoca”

Cluj-Napoca găzduiește azi 15 și mâine 16 iunie, cea de a 15-a ediție a „Cupei Ring” la box, turneu internațional de pregătire înaintea Campionatelor Naționale programate în luna August.

Competiția este organizată de Asociația Județeană de Box, Federația Română de Box, cu sprijinul Consiliului Local, al Consiliului Județean și al Direcției Județene pentru Tineret și Sport Cluj. Vor participa peste 100 de sportivi, băieți și fete, de la cluburi din țară precum Steaua București , CSM Pitești, Jiul Rovinari, Compet Slatina, echipe din Oradea, Salonta, Baia–Mare, Sighet, Zalău, Alba-Iulia sau Timișoara.

La „Cupa Ring Cluj-Napoca” sunt prezenți, de asemenea, ca invitați, pugiliști din Franța, Germania și Ungaria.

 

Reprezentanţii „U”Cluj

Clubul Sportiv Universitatea Cluj este reprezentat la acest turneu de tinerii Zsiga Alexandru la categoria 40 de kilograme, Thomas Văran la 45 de kilograme, Antoniu Varga la cadeți 80 de kilograme, Omar Kansoul la juniori 63 de kilograme și respectiv Adrian Csakany la 75 de kilograme. Tudor Lebădă participă la tineret la categoria 71 de kilograme și Andrei Ațiculesei la seniori 75 de kilograme.

Sportivii de la ”U” Cluj, majoritatea medaliați la Campionatele Naționale și Cupe ale României, sunt însoțiți de antrenorii Iosif Hercz și Octavian Matiș.

Din păcate, o parte a pugiliștilor de la Clubul Sportiv Universitatea nu se pot prezenta la „Cupa Ring Cluj-Napoca”, aceștia susținând în această perioadă examene de evaluare sau bacalaureat.

Comments

comments